RÓLUNK

Márton Tamás, okleveles agrármérnök-közgazdász végzettség megszerzése után közel húsz évig hazai piacvezető mezőgazdasági nagyvállaltoknál töltött be vezetői tisztséget. Ezen idő alatt szerzett kereskedelmi tapasztalatai és az idő közben növekvő saját gazdaságuk fejlesztése ösztönözte arra, hogy egy önálló vállalkozás elindításába fogjon, melynek elsődleges célja nem a gazdálkodás méretének bővítése, hanem inkább a minőség és hatékonyság növelése. A kereskedelemben eltöltött évek alatt teljes mértékben bizonyosságot nyert, hogy ha jó minőségű és kedvező árú termékekkel (műtrágyával) szeretnénk kereskedni, akkor közvetlenül a gyártótól szabad a leginnovatívabb, legkeresettebb termékeket megvenni, behozni és értékesíteni. Munkája során lehetősége volt több gyártóval is személyesen megismerkedni és a termékeik forgalmazásán kívül az általuk elmondott szakmai javaslatokat a gyakorlatban is megtapasztalni.

Türk Adrienn pénzügyi vezető szakmai tapasztalata szintén elengedhetetlen a vállalkozás sikerének biztosítása érdekében. Éleslátása és szakértelme nélkülözhetetlen az üzletkötéseknél és a mindennapi feladatok elvégzésénél. Feladata többek között az ügyfelekkel, a vevőkkel és a szállítókkal való kapcsolattartás.

Cégünk alapembere még Oláh Zoltán agrármérnök, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a műtrágya értékesítésben. Több, országosan is ismert nagy cégnél dolgozott, fő profilja mindmáig a folyékony műtrágya értékesítése, kiváló kapcsolatrendszerének köszönhetően. A műtrágya értékesítés során szerzett több évtizedes szakmai tapasztalata megkérdőjelezhetetlen, elengedhetetlen a termékportfóliónk kialakításában, a hatóanyagok kiválasztásában, ugyanis különböző növénykultúráknak különböző mikro- és makroelem igényük van, ám csak ezen elemek utánpótlásával biztosítható a fenntartható és optimális termésátlag. 

Csapatunk új tagja Kiss Tamás, aki agrármérnök, illetve ellátásilánc-menedzser végzettséggel is rendelkezik. Márton Tamás és Oláh Zoltán több évtizedes szakmai tapasztalatait kiegészítve nyitottá teszi a vállalkozást a technológiai újításokra, a folyamatos fejlődésre. Tanulmányait befejezve kamatoztatni szeretné az egyetemen elsajátított tudását az agrárágazatban.